Uw evenement organiseren in de Academie?

Een wetenschappelijk of cultureel evenement organiseren in de Academie? Dat kan. Verschillende zalen staan te uwer beschikking: de Grote vergaderzaal, het Rode salon, de Tapijtenzaal en de Gezellezaal. Uw evenement moet wel sporen met de doelstellingen van de Academie. Commerciële evenementen zijn uitgesloten. Op aanvraag kan gebruik gemaakt worden van de dienstkeuken en van projectiemateriaal.

LET OP!

Wegens verbouwingen is het Academiegebouw vanaf 1 december 2020 voor onbepaalde duur niet meer beschikbaar voor zaalverhuur. Voor reservaties tot die datum kunt u zich wel nog tot ons secretariaat richten.

Hoe aanvragen?

Wilt u een van de zalen in het Academiegebouw gebruiken voor een culturele of wetenschappelijke activiteit, dan informeert u best eerst telefonisch (09/265.93.50) of de zalen op de gewenste datum beschikbaar zijn. Daarna doet u een aanvraag door te mailen naar Cindy Holtyzer.

U vermeldt in uw aanvraag de organisator van de activiteit, de contactgegevens van de verantwoordelijke, de aard van de activiteit, een (werk)titel en het voorlopige programma.